Halloween avond 2015

Klein verslag van de Halloween avond 2015
Wie een heel scherp gehoorheeft kon gisteravond vanuit de bossen van het Lariksbos de mensen horen  gillen!!   

Terwijl de schermer over de vlakten trok, verborgen zich in de bossen talloze enthousiaste spoken. Om 19.30 uur vetrok de eerste groep de bossen…..

Vanuit de sportbus van de gemeente klonk griezelmuziek met een doordingende tragedie was tot ver in de bossen te horen, zo erg zelf dat de wijk politie kwam kuiken waar het geluid vandaan kwam . Spontaan hebben zij ook een rondje meegelopen 

.

Vanuit het Rode Kruis gebouw zijn tussen de  140 en 150 personen die zich als groepen zijn gevormd, waagden zich over de donkere paadjes  door de bossen. De stuipen werd ze van alle kanten op het lijf gejaagd. 

Hier en daar werd ook wel eens een traantje gelaten. ( dan is het toch wel even fijn te horen dat spoken en het dagelijkse leven ook gewone mensen zijn!!


Aan de kleinsten hebben de spoken hier en daar hunware gezicht wel een keetje laten zien om vreselijke nachtmerries te voorkomen. Maar eerlik is eerlijk, zelfs de stoerste volwassen hebben we zien rennen!!!!!!!! En dat is natuurlijk ook het leukste aan een griezeltocht. Ik denk dat we terug kunnen kijken op een zeer geslaagde avond.. Laten zien aan de mensen dat de wijk “de Lariks” nog steeds leeft.


Van meerdere kanten hebben wij gehoord dat de griezeltocht prima was georganiseerd!!!!!.  Fijn om dit aan te horen. Volgend jaar dagen we jullie weer om griezelige bossen van “de Lariks” te betreden. Wie durft ??????

Na afloop kreeg elke deelnemer nog een grijs zwarte suikerspin mee naar huis. Om nog eventjes nagenieten van de mooie tocht. 


Tevens willen wij iedereen bedanken,  zowel instantie sponsoring,  en niet vergeet de vrijwilligers van de kinderboerderij  voor de ruime inzet van deze mooie avond

Verlag: vrijwilligster
Foto’s  Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *